Udsalg hos H&M

Så har H&M startet deres sommerudsalg 2014 og der er en massse lækre ting til hjemmet imellem. Jeg har fundet mine 5 favoritter.

Pudebetræk i vævet bomuld med trykt motiv. Ja den beskrivelse de selv giver siger ikke så meget, men selve puden er råhvis og motivet er et sort/hvis portrætfoto af en lille abe med høj hat og fin jakke med blomst i knaphullet. Det kunne være Pippi Langstrømpe som har klædt Hr Nelson fint på, og både hun og H&M er jo svenske, så man ved jo aldrig. Målene er 40 x 40 cm. Pudebetrækket kan bestilles her. Prisen er sat ned fra 69,95 til 40kr.

Jeg kan bedst lide når min bademåtte er af bomuld, både fordi det suger bedre end kunststoffer og fordi det kan holde til at blive vasket ved 60grader. H&M har en fin bademåtte på udsalg med motiv af en lille flyvende kolibri ved nogle lyserøde blomster. Motivet er trykt på måtten som er lavet af en kraftig bomuldsfrotté. Prisen er sat ned fra 69,95 til 40kr og bademåtten med den flyvende kolibri kan bestilles her.

Opvask er kedeligt og det ved H&M åbenbart også. De har nemlig lavet et viskestykke med et Lichtenstein-inspireret motiv af en pige som tænker "Do the dishes" og nederst stå "She had a keen eye for what needed to be done". Dette viskestykke er fra H&M's Conscious collection, og er lavet af økologisk bomuld. Viskestykket måler 50 x 70 cm. Prisen er sat ned fra 29,95 til 15 kr. Viskestykket kan købes her.

Skal det være lidt eksotisk når man går i bad, kan man vælge et badeforhæng med et akacietræ på savannen eller et med nogle kaktusser i ørkenen. Bruseforhænget er lavet af vandafvisende polyester med fototryk som fylder hele fladen. Øverst er der metaløskner så det er lige til at hænge op på krogene på brusestangen. Forhængene er sat ned fra 179 til 90kr. Det med kaktus finder du her og det med akacietræet findes her.

Vilde dyr er og bliver ved med at være fremherskende i indretningen. H&M har et fint pudebetræk med motiv af en ørn med på sommerudsalget. BEtrækket stammer fra Conscious kollektionen og er lavet af økologiske bomuld, der er fået fotoprint på forsiden og bagsiden er bare rent sort stof. Pudebetrækket måler 40x40 cm og er sat ned fra 69.95 til 40kr. Pudebetrækket med ørnen kan købes her.

Jeg har ikke noget af deres ellers ret fine sengetøj med, fordi målene på deres pudebetræk passer til svenske puder (60x70 cm) og ikke danske (60x63 cm) og jeg hader når min puder skøjter rundt i betrækket. Hvis man ikke har noget imod det ikke passer helt i størrelsen kan man gøre sig et godt køb, af betræk til både enkelt og dobbeltdyne, under H&M udsalget.