Uderummet 2

Møblerne jeg gerne vil have i min have skal være mere i den afslappede genrer. Der må godt være lidt lounge over møblementet (bare rolig, jeg har borde og stole, så man kan sidde og spise ordentligt).

Først og fremmest er sækkestole et hit. F.eks. denne stol fra australske Ambients Lounge. Den fås i flere forskellige farver. Er lavet af nylon der er coated med plast på undersiden for at gøre den modstandsdygtig over for lunefuldt dansk sommervejr.

For noget tid siden nævnte jeg sækkestolen fra danske Bolia.com, der ligeledes kunne være et hit i haven. Den fås i 2 farver.

Når det kommer til haveborde så har jeg ikke fundet mange jeg synes om. Ja, faktisk ender jeg ofte tilbage ved en god gammel kending - metalbord i bedste franske stil og gerne med en stol der passer til.

Skal man have et lavere bord der passer til lounge- og sækkestolen, kunne Bolia.com meget vel komme ind i billedet igen. De har lavet sofabordet Muscle Made, der kan tåle vind og vejr i haven - og det bedste er måske egentligt at det ikke kræver vedligehold! Det fås i 3 farver.

Update 2015:
Sækkestolen og sofabordet er ikke længere i sortiment hos Bolia.
Metal-møblerne er ikke længere i handlen. Dog kan et lignende bord fås hos design-butikken til 2.225,-