Til narcissisten

Der har tidligere på bloggen været flere indlæg om wallstickers og tapeter, og jeg skrev også fornyligt om at Bugi laver produkter med kundens egne billeder. Dette er en kombi af de to ting, hvor man kan få trykt sine egne billeder som lærredstryk, fotostater og tapet. Illux, som laver disse ting, er en dansk virksomhed som siden 2006 har lavet personlig vægudsmykning både med billeder fra eget galleri og kundernes egne.
Jeg synes det sjoveste er, at man får lavet et produkt ud fra egne billeder, ikke nødvendigvis af sig selv, så narcissistisk er jeg trods alt ikke. For at bestille udvælger man sig et billede, som man sender til illux. Herefter har man flere valgmuligheder. De kan printe på papir eller lærred og indramme billedet, som det er, eller de kan lave det til et tapet. Man har også muligheden for deres designer lavet dit billede om til popart, eller man kan sende flere billeder og få lavet en fotocollage.
Deres priser starter ved 282kr og opefter. Læs mere om virksomheden og deres produkter her, hvor du også kan lave din bestilling. Eller du kan besøge deres showroom på Gothåbsvej 27 i Skanderborg.
Så nu er det bare at bestemme sig for hvilke billeder, man vil have op i stor størrelse.