The Tall Ships Races 2013

Vi flytter butikken ud i den fysiske verden i den kommende weekend!!!

I Århus er der snart The Tall Ships Races - helt præcist starter det torsdag d. 4. juli og fortsætter til søndag, hvor skibene tager afsked.

Ikke just et arrangement der normalt hører under boligindretning og design. Men i år er det anderledes! byKATO har lokaler på havnefronten, hvor skibene ligger ved kaj. Der bliver rig mulighed for at møde duoen bag brandet; Tonny Glismand og Karl Rüdiger Rossell. Og når nu du alligevel måske kigger forbi, så benyt dig af chancen for at se og prøve deres flotte møbler og designs.

De har allerede vundet flere priser, f.eks. Wallpaper* Design Award 2012 samt Reddot Design Award 2013. Og det er meget forståeligt, for deres designs er lækre og detaljerne mange. Langt de fleste er ikke noget du tænker over, men du er ikke i tvivl når du ser på produktet; der er tænkt over hver eneste detalje!

Designerduoens produkter finder du bl.a. hos Bolia, Casanova Furniture, ILVA, TIGER, m.fl.

Og vi har fået lov til at sælge fra deres lokaler på Balticagade 9 under The Tall Ships Races! Så skulle du have lyst til at købe vores produkter til særlig pop up shop-pris, så kig forbi! Om ikke andet så for at hilse på os og få en snak.