The Organic Company's lækre produkter - Liseborg.dk

Jeg har i mange magasiner og på forskellige hjemmesider læst om den danske virksomhed The Organic Company og deres produkter. Men det var først på Formland/Upgraded messen jeg fik set, rørt og prøvet produkterne. Og jeg blev ikke skuffet!
Det er ikke kun super lækkert design, men alle produkterne er lavet i økologiske materialer.
Først vil jeg fremhæve deres lækre forklæde, som egentlig er et stort viskestykke man kan binde om maven. Det smarte ved dette forklæde er, at der er syet et bånd fast øverst, men det er sat fast på en måde, så det danner huller man kan stikke enden af viskestykket igenne, så det sidder fast om maven. Endnu smartere er det at man skal ikke kæmpe med bindebånd, der ikke er lange nok og passer til mennesker i alle størrelser.
Der findes også et smart håndklæde med samme lukning.
Jeg er ikke ret god til at bruge grydelapper, men er mere til grillhandsker som sidder fast på hånden. The Organic Company har lavet en smart grillhandske, som faktisk er et langt stykke stof med lommer i enderne, hvor der er plads til hænderne. Det fungerer lidt som de luffer man havde som barn med en snor i så det ikke blev væk. Både flot, praktisk og lækkert.
I sortiment har de også lækre frotté håndklæder, stofservietter, sengetøj og tasker. Det hele kan ses på deres hjemmeside.
Her kan man også læse mere om selve virksomheden, som har en meget skrap kvalitetskontrol og omhyggelig udvælgelses af leverandører, så det hele lever op til The Organic Companys krav til økologi, design, socialt ansvar, miljø og kvalitet.
Hvis man gerne vil eje nogen af de lækre produkter fra den danske virksomhed kan man på deres hjemmeside finde en forhandlerliste.