Test af Sumopix

Jeg blev kontaktet af sumopix.dk om jeg kunne tænke mig at anmelde deres produkter med foto printet på lærred. Da jeg nu har et års bryllupsdag og vi stadig ikke har fået noget bryllupsbillede fremkaldt, tænkte jeg at det jo var en glimrende mulighed for at slå to fluer med et smæk.

Jeg må sige at jeg blev virkelig positivt overrasket over hvor nemt det er at bestille et billede på sumopix's hjemmeside. Man kan vælge sit eget billede eller et af de mange de har i deres kartotek. Man går ind under foto på lærrede, trykker på "Lav billede nu" og man er igang. Det sværeste ved hele processen var for mig at vælge hvilket billede jeg ville have fremkaldt og hvilken størrelse det skulle have. Men at skifte rundt og lave om, var meget nemt.

Jeg endte med et foto på højkant i målene 30 x 50 cm med en 2 cm kant. Der er mange udgaver at vælge mellem, så man kan nemt finde mål der passer til motivet.
Efter to dage modtog jeg mit billede med posten. Der er også den mulighed at man selv kan afhente hos deres kontor i Brabrand, så sparer man fragten. Jeg havde valgt et billede i farver, og det står super skarpt. Kanterne er pænt bøjet om billedet, så man behøver ikke ud og købe en svæveramme at komme om billedet.
Der er kun et lille minus ved mit billede, og det er at rammen er lidt skæv, så man kan se den igennem lærredet i et par af hjørnerne. Det er tydeligst på de øverste hjørner af mit billede, hvor motivet er ensfarvet grå. Men alt i alt var det en meget positiv oplevelse at bestille produkter hos sumopix.dk. Der er også mulighed for at dele sit billede op over flere rammer, og der findes lyddæmpende lærreder.

Indlæg sponsoreret af sumopix.dk