Temauge: Støt brysterne

Vi vil gerne støtte op om kampen mod cancer og i særdeleshed brystcancer. Sygdommen og kampen i sig selv er ikke positiv. Jeg tror ikke der er en dansker i dagens Danmark, der ikke kender én der har haft kræft eller har mistet én til sygdommen.

Men der er heldigvis også mange positive historier der kan fortælles om de der bliver raske, dem der med et positivt livssyn gør det muligt for mig at øjne håb i håbløsheden og så alle de mennesker, der arbejder for at finde en kur/samler ind til kampen.

Det er de mennesker vi gerne vil dedikere denne uges blogindlæg til!

Vi har fundet en masse skønne ting i alle nuancer af pink, og selv om jeg ikke har meget pink/lyserødt i mit eget hjem, så kan jeg nemt finde på at købe et af produkterne og på den måde sende en varm tanke til de ovenstående.

I anledning af temaugen har vi fået den meget fine glasskål med låg; Vitriini i farven pale pink, som vi har fået lov til at forære en læser af bloggen. Alt du skal gøre er at skrive hvem der producerer Vitriini. Svaret skal du skrive enten på bloggen eller på facebook. Du kan gøre det på dette indlæg eller et af denne uges andre indlæg. Jo flere indlæg du skriver svaret på desto flere "lodder" får du i puljen.

Skålen har en værdi af kr. 699,95 og kan købes hos bl.a. Illums, Inspiration, Salling, Imerco m.fl.

Se flere produkter fra producenten på deres facebookprofil her.

God fornøjelse!