Støt Brysterne produkter til hjemmet

Årets Støt Brysterne kampagne har nogle rigtigt fine produkter. Da vores blog jo er om boliginteriør og indretning, vil jeg have forkus på de ting i kampagnen som passer i denne kategori, men hvis du vil se hele sortimentet kan det findes her.
Jysk deltager i kampen mod brystkræft med to produkter, som hverken er lyserøde eller med tegninger af bryster, hvilket egentlig er ret lækkert, da man så kan støtte en god sag uden at man skilter med det.
Det ene produkt fra Jysk er et sengesæt i 100% bomuld. Sengetøjet er hvid, grå, blå og limegrøn med et mønster i tynde streger. Det koster kun 199 kr og kan købes i Jysk's webshop her. For hvert solgte sæt sengetøj støttes kampagnen med 50 kr.
De samme farvekombinationer er brugt til det sæt med to viskestykker som Jysk også har med i kampagnen. Designet er meget neutralt for begge viskestykker, hvor det ene har bedre striber og det andet har hvid baggrund og tynde farvede striber. De er lavet af 100% bomuld. Et sæt med to viskestykker koster 39,95 kr og er også til salg i Jysk's webshop her. Der støttes med 20kr for hvert solgte sæt.
Hvis man gerne vil vise at man støtter den gode sag kan man købe et gummi cover til sin iPhone som med sin lyserøde farve med cancersløjfer præget i overfladen. Det koster 99kr og kan købes i Kræftens Bekæmpelse's webshop.
Eller man kan pryde sit køleskab, eller anden magnetisk overflade eks. bagsmækken på bilen, med en fin lyserød magnet formet som cancersløjfen. Magneten er 12cm og koster 49 kr. Den kan også købes via Kræftens Bekæmpelse's hjemmeside.