Steiner fletkurv

Det er altid rart med en kurv til at have sine småting liggende i. Det ser bare meget mere ryddeligt og pænt ud, når rodet bliver gemt væk i en fin kurv.

Jeg tænker, at jeg godt kunne bruge en kurv i entreen til min halstørklæder. De fylder nemlig en hel del på knagerækken, og de kunne jo lige så godt være i en kurv.

Steiner kurven fra Jysk kunne være et godt bud på en kurv til mine halstørklæder.

Steiner kurven er både moderne i sit flet af naturmateriale - den er lavet af majsblade - og med de afdæmpede farver.
En fletkurv kan let komme til at være lidt for 70'er-agtig efter min smag, men denne er faktisk tilpas moderne, så den vil passe fint til min indretning.
Dog vil de fine jordfarver i blå og beige nok komme til at clashe med den røde læderpuf, vi har i entreen. Men måske er det bare ved at være på tide, at jeg får givet den noget sort narvsværte, så den ikke er helt så iøjnefaldende.

Steiner kurven har to praktisk håndtag, så den er let at flytte rundt på, og så kan den også hænges op, hvis ikke den skal stå på gulvet.

Steiner Kurv Flet Jysk

 

Den fine fletkurv fra Jysk er 33 cm høj og har en diameter på 36 cm. Den koster kun 129,- og kan købes både på Jysks webshop og i butikkerne.

Kurven i flet af majsblade vil selvfølgelig også være god til andre ting end halstørklæder. Man kunne bl.a. bruges den til magasiner, ruller af gavepapir, legetøj, viskestykker, som skraldespand eller måske til vasketøj. Det er vist kun fantasien, der sætter grænser.