Sommer hos Liseborg.dk

Nu har sommeren endelig ramt Danmark, og vi går ind i en periode med længere dage og kortere nætter. Der er varmere i vejret, dog kan det også være vådt og koldt om sommeren. Der er mange, der forbinder sommeren med en længere ferie, som man kan holde på forskellige måder og har forskellige betydning for den enkelte.

Hos Liseborg.dk er sommeren lig med fokus på vores flueforhæng, og det er oplagt at kigge på vores store udvalg, som kan hjælpe med at holde de irriterende insekter ude. De sidste par uge har jeg beskrevet nogle af de forskellige slags flueforhæng, som vi har hos Liseborg.dk. Du kan også se dem her på vores hjemmeside: Flueforhæng til alle typer døre - stort udvalg af dørforhæng (liseborg.dk)

Vi har også mange andre ting på vores hjemmeside, som kan bruges om sommeren. Hvis du skal sidde ude og nyde det gode vejr om aftenen, hvor det er køligere, har vi vores lækre plaids fra House Doctor, som kan holde dig varm. Vi har to forskellige slags i farverne sand og beige og med de lyse nuancer passer de perfekt ind i enhver indretning på din terrasse eller uderum. Du kan se dem her: plaid - Liseborg.dk

Hvorfor ikke flytte den hyggelige indretning, som man kender fra stuen ud på terrasse, så dit uderum bliver ligeså hyggeligt, som det er indenfor? Vi har forskellige slags bakker, lysestager, dækkeservietter og mange andre flotte kvalitetsting. Du finder vores store udvalg under boligindretning på vores hjemmeside. Vi har mange af de populære mærker såsom Lene Bjerre, Bahne, House Doctor osv. 

Under vores kategori Udendørs ting » Gør haven og sommerhuset klar til sommeren (liseborg.dk) finder du flere fine ting til haven. Her har vi to forskellige slags lanterne og en vandkande fra House Doctor. Hvis du er en af dem, der har købt en udendørs pizzaovn, så har vi her et flot skærebræt fra Nicolas Vahe til dine pizzaer. Se på vores hjemmeside og lad dig inspirere til et hyggeligt uderum med plads til mange timers samvær og afslapning. 

BoligindretningSommer