Smuk hængesofa - Liseborg.dk

Hvor kunne det bare være rart med en hængesofa i haven, eller måske på en veranda foran huset, lidt som man så ofte ser det i USA.
Jeg har forelsket mig i den smukke hængesofa desinget af hollandske Edward van Vliet for den italienske designproducent Paola Lenti. Hængesofaen har et let og elegant design med buede rundstokke i aksetræ. Selvom træ godt kan holde til at blive brugt udendørs, har det fået en overfladebehandling, så det bilver vandafvisende og kan dermed holde enddnu længere uden at blive grimt og ødelagt.
Man kan helt selv vælge hvilken farve sædehynde og rygpuder man vil pifte hængesofaen op med. Det er nødvendigt med puderne, da der er afstand mellem ribberne af asketræ, som godt kan være lidt hård at sidde på i længere tid. Paola Lenti har en del puder i deres sortiment som passer til hængesofaen, og mange af dem er endda beregnet til at blive brugt udendørs.
Ophænget til hængesofaen er stålkabler, som er betrukket med stof (også beregnet til udendørsbrug), så de bliver blødere at røre ved og kønnere at kigge på. Der medfølger også ophæng, så man ikke behøver en tur i Silvan inden man kan få hænget sofaen op.
Der er plads til to personer i den smukke hængesofa i asketræ.
Jeg har ikke kunnet finde en pris på hængesofaen, men den er til salg her, hvor man skal kontakte dem for pris, som kan variere alt efter hvilke puder man ønske til sofaen.