Produktinspiration fra messerne

Jeg har nu været forbi de to danske interiørmesser, Formland/Upgraded og Design Trade, og fået en masse inspiration til ting, der kunne være spændende at tage ind i shoppen i løbet af efteråret.
Her får I et lille kig på nogen af de produkter og brands som har gjort indtryk på mig.

Lisbet Krøll laver nogle super fine illustrationer med dyr, så det kan vel ikke komme bag på nogen, at de faldt i min smag.
Hun har en serie kaldet "Jeg elsker fredag", hvor dyr får fredagsslik. Der er en and der spiser en lakridspipe, et egern som har en stor slikkepind og to pindsvin som laver tyggegummibobler. Plakaterne har klare, positive farver som gul, blå og lyserød, hvilket, sammen med motiverne, gør at de passer fint både til voksne og børn. Plakaterne måler 30 x 40 cm og koster 190kr uden ramme i Lisbets egen webshop.
Lisbet Krøll har også en smuk plakat med en svane og en serie med søpapegøjer som motiv.

H. Skjalm P har i deres efterår/vinter kollektion produkter i den smukkeste melerede marmor. Det er ikke den klassiske hvide eller dybe grønne (jo de var der også og er stadig et godt element i indretningen), men marmor med en flot lys brunlig farve og mørkere brune åretegninger i stenen, så det næsten ligner aftryk af grene. Produkterne er endnu ikke kommet til salg i butikkerne, og det kan være jeg skal tage noget af det ind i min webshop. Det kunne være nogle af skærebrætterne, lysestagerne og æskerne i marmor fra H. Skjalm P.

Et produkt, der har været i handlen et stykke tid, som også er i min radar til webshoppen, er de fine Pantone kopper fra Room Copenhagen. Jeg er ret vild med termokopperne med transportlåg, men også de fine porcelænskopper med et bredt bælte af farvet silicone. Årets farve er Radiant Orchid 18-3224 som er en smuk lilla nuance. Termokruset i årets farve kan købes her til 80kr.

Der har tidligere været produkter fra danske Hübsch til salg i webshoppen, men de blev ret hurtigt solgt ud. Jeg overvejer nu om der skal tages nye varer hjem fra dem. Jeg var ihvertfald meget begejstret for flere af deres produkter på standen på Formland. Især deres kurve i metal - både kobber og sort, og lysestager i samme materiale.

Sidst vil jeg nævne Vanilla Fly, som længe har stået på min ønskeseddel for produkter til webshoppen. Det er især deres skønne plakater jeg har kastet min kærlighed på. De har en helt speciel stemning, lidt gammeldags a'la 1800-tallet men med kant. Det er egentlig både puder og plakater som jeg er vild med. Motiverne er tegninger af bl.a. biller, en væltepeter cykel, et girafskelet, giner med tournure med teksten Naughty... or nice? og så er der også plakater med ren tekst. Jeg vil gerne have det hele hjem til webshoppen... og til mig selv! Jeg har ikke kunnet finde en dansk forhandler men i denne engelske webshop kan flere af plakaterne og puderne fra Vanilla Fly købes.

Er der noget af det, I synes, jeg skal tage hjem til webshoppen, eller måske holde mig helt fra?