Plakat Tirsdag: Love plakater

I sidste uge var Plakat Tirsdag med kærlighed-plakater på dansk i anledning af, at det snart er Valentinsdag.
I denne uge er Plakat Tirsdag med flere kærlighedsplakater, denne gang på engelsk.

Jeg er gået udenom plakater med ren tekst, da der simpelthen findes så utroligt mange typografi-plakater, og hvis det er sådan en, du er ude efter, hvorfor så ikke lave en selv?
Det skal jeg nok skrive mere om i et andet Plakat Tirsdag indlæg.

Her får du fem (og lidt ekstra) plakater med kærlighed på engelsk.

Favourite fra Michelle Carlslund Illustration passer perfekt ind i kategorien kærlighedsplakater. Den har et kærligt par og masser af hjerter samt teksten "You are my favourite", så det er da en god plakat at give til en, man holder af.
Favourite plakaten har A4 størrelser og koster 125,- på Michelle Carlslunds webshop.
Det er ikke den eneste plakat med hendes streg, som er god til Valentinsdag. Det kunne eks. være hendes Don't forget to kiss plakat, som jeg selv har og bliver i ret godt humør af.

My Favourite Michelle Carlslund Plakat

 

Skal det være nørdet, er molekyleplakaterne med Love ideelle.
Kærlighed er jo som sådan ikke et molekyle, men oxytocin kaldes kærlighedshormonet, så det er vist fint nok, at det går under betegnelsen Love på plakaten.
Love molekylet finde i sort med hvid molekylemodel, i grå med blå og grå molekylemodel, i lyserød med mangefarvet molekylemodel, i grå med gul og grå molekylemodel og i grøn med blå og sort molekylemodel. De findes i størrelserne 30x40, 50x70, A5 og A5 på MDF til priser mellem 29,- og 275,- på LivingSweetLiving webshop.

Love Molekyle Groen

 

Er du mest til en plakat i sort/hvid, kunne du vælge plakaten fra Mini Learners med teksten "I love you more than all the stars" med sort skrift på en hvid sky og en sort himmel med mange hvide stjerner ovenover.
Plakaten med stjernerne har A3 størrelse, og den kan bl.a. købes hos Deko my Dear til 179,-.

Mini Learners Love Stars Plakat

 

"You are beautiful indside & out" er det fine budskab på Babushka plakaten fra Livston Copenhagen. Over teksten er en tegning af en af de klassiske, russiske Babushka dukker i et retrodesign.
Plakaten har A3 størrelse og koster 189,-.
Den findes med blå, mintgrøn, lyserød og orange baggrund.

Plakat Retro Babushka Boerneplakat Lys Blaa Livston

 

Der skal selvfølgelig også være en plakat med teksten Love, når jeg lave et indlæg med kærlighedsplakater på engelsk.
Den fine Floral Love fra Wonderhagen har ordet Love i bordeaux med sort/hvid foto af forskellige blomster omkring, bag og henover teksten. Baggrunden er lysegrå med en hvid ramme i kanten, som nogle af blomsterne også går hen over.
Floral Love plakaten findes i fire størrelser A4, 30x40, 50x70 og 70x100 til priser fra 149,- til 599,- og de kan alle købes på Wonderhagens webshop.

Floral Love Wonderhagen