Plakat Tirsdag: Fotokunst med dyr

Når min nevø sprøger "Hvad er dit yndlingsdyr, moster?" kommer jeg altså lidt til kort.
For jeg kan ret godt lide de fleste dyr (igler er en af undtagelserne, dem kan jeg virkelig ikke lide).
Elefanten er så smuk og har de skønneste fødder, hjorten er et fint dyr, vi har herhjemme i Danmerk, flamingoer er, hvad roller derby dommere uden hjul bliver kaldt, og jeg er en del af den flok. Ja, jeg kunne blive ved.
Nevøens yndlingsdyr er klart pingvinen.

Imagi har en serie plakater med fotos af dyr. Nogle er portrætter, mens andre er close ups. Fælles for dem er, at de fanger det elegante og smukke ved dyrerne.

Elg Foto Plakat Imagi

 

Jeg har lyst til at have dem alle sammen på min væg med dyreplakater, men mine favoritter er nok flamingoen Perfect Pink og isbjørnen The Protector of Ice.

Jeg kan godt lide, at der er en hvid kant rundt om motiver, som er lidt større i bunden, og her står plakaten navn, og hvilket land dyret er nationaldyr for. Så man bliver altså også klogere af plakaterne.

Isbjoern Sort Hvid Fotoplakat Imagi

 

De smukke plakater med fotokunst fra Imagi findes i A3 størrelse til 199,-
De kan købes hos LivingSweetLiving her.