Plakat Tirsdag: Birds of America fra The Dybdahl Co.

Nyt år og nye vaner.

Jeg vil i det nye år prøve noget nyt af her på bloggen. Jeg vil indføre Plakat Tirsdag.

Så jeg hver tirsdag skriver om nogle plakater, som har fanget min interesse.
Det kan være nogle plakater, jeg bare godt kan lide, plakater jeg selv har hængende, nogle jeg overvejer at tage i sortiment på shoppen, eller nogle som jeg allerede har til salg, som, jeg mener, fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Plakater er noget af det, jeg sælger allermest af på shoppen, så jeg synes, det er oplagt at give den varegruppe lidt mere opmærksomhed her på bloggen også.


De første plakater, jeg vil tage med på Plakat Tirsdag, er de smukke Birds of America plakater fra The Dybdahl Co..

Det er plakater med motiver af fugle malet af den amerikanske maler og ornitolog John James Audubon.

Motiverne kommer fra det store værk med 435 fugle malet i 1827 - 1833. Bøgerne i stort format er lidt for fugle, hvad Flora Danica er for planter og blomster.

Jeg har længe været vild med hans malerier, som er farverige og meget detaljerede.
De har fået en særlig plads i min bevidsthed, efter de var en del af plottet i krimien Fever Dream af Douglas Preston og Lincoln Child. Bogen er en del af Pendergast serien, der er en af mine yndlings-bogserier.

Lige nu er der 11 forskellige plakater i Birds of America serien hos The Dybdahl Co., men de skriver, at de vil udvide sortimentet løbende.

Noget af det, jeg godt kan lide ved Audubon plakaterne, er, at en del af dem har lavformat. Det er ikke ret tit, man finder plakater på den brede led, de fleste er på højkant.

Min personlige farorit blandt Birds of America plakaterne fra The Dybdahl Co. er American Flamingo med en pink flamingo. Fuglen har en smuk, pink farve, og og øverst er der detaljetegninger af bl.a. næbbet og foden.

Flamingo Plakat Audubon Dybdahl Co

 

Jeg kan nu også godt lide Shoveller Duck med to ænder eller Roseate Spoonbill plakaten med den lyserøde fugl med bredt næb.

And Plakat Audubon Dybdahl Com

 

Fugleplakaterne kommer i fire størrelse - 30x40, 50x70, 70x100 og 112x158, og de findes alle både som plakat printet på mat papir eller print på lærred, som ser rigtig flot ud med magnetramme.

Priserne starter ved 199,- og plakaterne med Audubon fuglene kan købes på The Dybdahl Co.s webshop.

Det kan godt være, at de fine plakater, og andre af plakaterne fra The Dybdahl Co., kommer til salg i webshoppen, for jeg er godt nok meget begejstret for dem!