Paul Smith for Stelton

I år har Stelton 50 års jubilæum, og de har i den anledning inviteret den engelske designer Paul Smith til at give Arne Jacobsens Cylinda Line et twist. Det har han gjort på tre forskellige måder:

  • I kollektionen AddColour kan man tydeligt se en respekt for kandernes stilrene design. Paul Smith har kun ændret på en enkelt detalje, nemlig håndtagene, og givet produkterne et moderne og farverigt strejf. De kommer i tre farveholdninger pasteller, dæmpede eller klare farver.
  • Designeren har i tæt samarbejde med Stelton udvidet jubilæumsudgaven af Cylinda-serien med dekorative skåle med og uden låg. Disse har man valgt at kalde Dot, og de findes i ni farveserier med seks farvekombinationer i hver. Skålene har en mat finnish udvendigt og farverne inden i og på lågene.
  • Hvis man er til en velskænket cocktail, kan man jo benytte sig af Statement-sættet, som kun kommer i et begrænset antal. Bar-serien er belagt med en særlig titaniumlegering, som får stålet til at fremstå i en klar sort farve, mens designeren har valgt at beholde den matte stålfinnish på håndtagene. Ind i overfladen er der indgraveret forskellige statements i stål.
Kollektionen vil være til salg fra maj 2010, men er limited edition, så man skal være hurtig hvis man vil have fat i den smukke kollektion.