Oplys mig

Jeg har været en tur forbi Designdelicatessen.dk og ladet mig inspirere af deres nye lamper i webshoppen. Der er nogle rigtig spændende ekspemplarer. Nogle kræver mere plads end andre, men jeg synes de er skønne hver især. Problemet er bare hvor jeg skal hænge dem op...

1. Organiske former med navnet Buckle fra firmaet Innermost. Stålfladernes bølgede overflade reflekterer lyset. Fås i 2 størrelser. Pris fra kr. 23.799,- hos Lampemesteren (Så er den vist også betalt...)

2. Titan fra firmaet BTC minder om noget industrielt. For nogle år siden så jeg en tilsvarende lampe brugt i nogle markedshaller i Boston (billedet med de gule lamper). Den fås i flere forskellige farver. Pris fra kr. 2.495,- hos Lite House.

3. Beads Penta er også fra Innermost og ligner, hvad navnet indikerer, en klynge perler. Det er smykkedesigneren Winnie Lou der har designet dem. Den fås i 3 forskellige farver; kobber, sølv og sort, pris fra kr. 9.999,- hos Lampemesteren

4. Clinker er sjovt nok også fra Innermost, men er af et helt andet materiale - træ. Den fås i 2 størrelser og forskelligt træ. Jeg kan godt lide det lidt tilfældige udseende lampen har. Det ligner den er sammensat af forskellige stykker træ - sådan hvad der nu var inden for rækkevidde.
Update 2017: denne lampe er ikke længere i Innermost's sortiment.