Ønsker alle en dejlig mandag

Mandage står sjældent højt på ønskesedlen hos de fleste. En ny uge truer og man kan have brug for lidt hjælp, for at komme i gang.

Jeg fandt dette billede på en anden blog. Kirsebærblomsterne gør mig glad og forventningsfuld og det er mit ønske at overføre det til ugen. Jeg får super travlt på arbejdet og har brug for et boost af positiv energi fra starten.

Dog skal det siges at den lille dekoration er lavet for at sende en tanke til alle de der lider i Japan samt deres familier og pårørende andre steder i verden, der magtesløse har måtte se på under katastrofen, der har udviklet sig. Ingen kender endnu skaderne fulde omfang. Mit ønske er at de smukke blomster kan tænde et lille håb i alle uanset om det gælder ugens gang, arbejdet eller et håb om at måtte have en normal hverdag med et hjem, arbejde, glade mennesker og ingen strålingsskader.

Pas godt på hinanden og naturen!