NYT fra IKEA

Så er en af årets nok største udgivelser kommet: IKEA-kataloget. Den vil blive læst af ufatteligt mange mennesker verden over det næste års tid. Tillykke med det, IKEA.

Men lad mig være ærlig - jeg føler mig hverken inspireret eller ramt af deres design denne gang. Jeg har svært ved at skelne et designerprodukt fra resten af deres sortiment. Der vil ganske givet være andre steder i verden, hvor IKEA stadig er nyskabende, men synes vi har set det hele før på vores beddegrader. Må man foreslå at de ikke går efter laveste fællesnævner? De var gode til det for 5-10 år siden.

Jeg har fundet lidt som jeg synes er et kig værd. Nu skal det heller ikke lyde som om man ikke skal gå i IKEA, for de er altid et besøg værd med IKEA Family-kortet får man gratis kaffe og en yderligere rabat mange produkter. Jeg køber f.eks. kun servietter hos dem.

De valgte produkter i dag:

Toilettasken er allerede købt og jeg er meget glad for den.

Tæppet er fint.

Puden har vi allerede nævnt.

Boksene har skønne farver og kan jo bruges til at fra nips til at pakke små gaver ind i, når de skal foræres væk. Farverne er spot on!

Update 2016: Der er altid stor udskiftning i IKEA's sortiment, så ikke alle de viste varer i dette blogindlæg fra 2011 er stadig at finde hos IKEA.