Nyt fra byKATO

Det slår aldrig fejl når de herrer Tonny Glismand og Karl Rüdiger Rossell lancerer nye designs i deres fælles navn byKATO. Der er kælet for detaljerne og arbejdet sammen med dygtige mennesker. Det er kvali, det er "design porn" og eye candy - det er S3!

Og denne her er en fusion mellem en skænk og en reol med en flot træramme, flotte tapsamlinger, diskrete greb i form af udskæringer på både låger og skuffer, ben med en flot metalring/messingkraver, hvor benet møder rammen på møblet. Rammen er enten i eg eller valnød og så kan man vælge ensfarvede låger/skuffer eller vælge at blande dem som vist på billedet.

Der er moderne Mad Men over byKATOs design. Underspillet luksus, en slags opdateret og moderne minimalistisk retro, hvor man bruger flotte snedkerdetaljer som tapsamlinger. Mad Men er jo netop moderne i deres samtid og de opsøger hele tiden den nyeste trend. De rene og enkle linier i møblet samt flere af by KATOs andre designs er nemme at sætte sammen med boligens i forvejen indkøbte interiør.

Mål: H 132XB 132xD 43

Reolen eller høje skænk om du vil kan købes bl.a. hos Tendensshop.dk. Fragten er inkl. i prisen, kr. 23.900,-

Skulle du have besov for at se møblet i virkeligheden inden et eventuelt køb kan man tage forbi butikken på Gåseagervej i Egå/Århus.

Har du lyst til at se mere af deres designs og høre dem fortælle (de er utroligt passionerede) om deres produkter, så kan man kontakte dem, og lave en aftale om fremvisning i enten Århus eller København.