Nyheder fra Bolia

Det er altid spændende oven på sommerferien at se boomet af nye produkter og designs i butikkerne. Èn af de ting jeg glæder mig til at katalogerne. Bolia har de sidste par år fået mere og mere kant på design og stil og det skal jeg love for de også har i år!

Siderne med inspiration har heste, hængende stole og skæve borde og det er ikke fordi vi skal til at have tingene til at stå sådan derhjemme. Men jeg får lyst til at tænke kreativt når jeg ser siderne og ikke mindst købe når jeg ser de lækre nye produkter. Jeg har fundet 5 produkter i forskellige prisklasser som jeg håber I også vil kunne lide:

1. i-Work skrivebord, kr. 4999,-

2. Asta sofa, fra kr. 7499,-

3. LumberJack hylde, 1299,-

4. Peace, lille bord, fra kr. 1999,-

5. Timber skål, fra kr. 269,-

Der er ikke sparet på sjove features;  blog, apps, 3D, musik downloads og muligheden for en personlig brochure. Så der er lagt op til fri leg på deres hjemmeside - enjoy!

Update 2016: Flere af de viste varer er ikke længere i sortiment hos Bolia.