Nur design - stilsikkert og tidløst

Det kunne godt gå hen og blive den nye Kubusstage, Mogens Lassen. Stagerne Pipeline er enkle. På én og samme tid elegante, med et moderne udtryk og så stilfuldt designet at de kan bruges mange år frem.

Og det er bare stagerne…
Pris kr. 399,-
 
For så er der de smukke metalbakker Tray i forskelige farver, med et meget fint udskåret logo i kanten. De kan bruges både til morgenmad på sengen, til smykker og parfumer på badeværelset, til at have stående fremme på spisebordet hele året rundt, så der er samling på salt, peber, køkkenrulle og vitaminpiller.
Pris fra kr. 129,-
 
Nur betyder kun på tysk, hvilket understreger fundamentet i Design by Nur. Det skal være minimalistisk, enkelt, ærligt, stilsikkert, disktret og ikke mindst moderne. Og det er det.

Maja Bøgh Vindbjerg er hjernen bag det kunstneriske udtryk og hun arbejder med produkterne udfra nordiske traditioner. Hun er godt på vej og kan ses på flere designmarkeder rundt om i Danmark, hvor hun selv kan fortælle om sine designs og produkter. Men der er også lige en kandidat på Aarhus arkitektskole der skal gøres færdig.