NowakCPH

NovakCPH er en lille designvirksomhed, bestående af Anne Nowak og Stine Groth Rasmussen og har til huse i Fabrikken for kunst og design i København. De laver originalt design som er holdbart og skal gerne sætte noget igang hos brugeren/beskueren så det aldrig bliver kedeligt.
Deres produkter er bæredygtige og lavet af økologisk bomuld og FSC-certificerede papirmaterialer, så de er ikke kun pæne men også miljørigtige.
Jeg er faldet for deres unika puder, hvor mønstret, som Anne Novak selv har tegnet, placeres forskelligt og i forskellige farvekombinationer fra pude til pude. Selvom ordet marokkopude får mig til at tænke på Zappa og skovsnegle, er Nowaks udgave moderne og ville passe fint ind i min stue. De er 25cm høje og 62cm i diameter og fyldt med krøyer-kugler, så de er lette at flytte rundt på. Udover deres Home kollektion har de også en børnelinie kaldet Pogga og så laver de designs for mange andre brands bl.a. Mayland kalendre og uniformerne for personalet i Aalborg Airport.
Hvis der er andre som også er faldet for denne designduo, kan man være heldig at gøre et kup i weekenden, da de på lørdag d.4.juni 2011 fra 11 til 16 holder lagersalg på Carlsberg v. Tap2, Pasteursvej 48, 1778 København V.

Update 2015 - NowakCPH erdesværre lukket ned