Movember

I anledning af Movember har jeg fundet nogle forskellige ting til hjemmet dekoreret med fine overskæg.

HP Sauce er sponsor af movember og har derfor givet deres flasker et fint overskæg. Jeg kan ikke helt finde ud af om de kun er til salg i de engelske butikker, eller om sådan en mustache sauce også kan købes herhjemme i DK.

Hvad med at beklæde fordøren med en fin mustache-dørmåtte? Den er i kokosfibre og måler 89 x 35 x 2 cm. Dørmåtten er set hos Blue Banana.

Os kvinder som ikke kan lade overskægget gro, kan istedet bage movember cookies med disse overskægsformede udstiksforme. Der er tre forskellige designs i en pakke, som koster $16 her. $5 for hver solgte pakke vil gå til Movember Foundation.

Når nu man har anlagt sig et flot fyldigt overskæg må man også være mand nok til at kunne drikke en god whiskey. Hvilket jo kan gøres af et af disse håndgraverede glas. Et sæt med fire glas (så man kan få en drink med sine Movember Buddies) koster $65 hos Etsy-shoppen BreadandBadger.

Alle de seje fyre som har overlevet en hel måned med en skovsnegl på overlæben kan med god samvittighed hænge denne plakat op. Den forestiller en masse hoveder med overskæg og teksten I Did It Movember 2012. Man kan helt selv bestemme hvilken farve baggrunden skal have. Prisen ligger fra £18 alt efter størrelsen og materiale den skal have. Set på Not on the Highstreet.

Update 2016: Desværre er dørmåtten, plakaten og moustache glassene ikke længere til salg.