Modetrends til hjemmet

I modebranchen er der meget større udskiftning af trends end når det handler om møbler og interiør. Nok fordi det er nemmere og billigere at købe en ny jakke end en ny sofa. Men alligevel er der mange af de trends man ser i moden som også smitter af på de ting vi har i vores hjem. Jeg har lavet en lille top 5 over de trends jeg synes der passer godt til både mode og indretning denne sæson.

Blomster - det er ikke til at komme uden om blomstermønstre i alle størrelser og farver. Hos H&M Home kan man få et farverigt storblomstret badeforhæng til 149kr og en pakke med to matchende gæstehåndklæder til 69,95kr.

Blonder - man skal passe meget på at denne trend ikke går hen bliver alt for mormor. Men hvis blonden bare optræder som en fin detalje er det noget helt andet. Som på kopperne fra Victoria Mae Desings, der har en lille blå blondekant øverst både uden på og inden i. Der er taget inspiration i forskellige blonder hun fandt i sin mors syskrin. Et sæt med to kopper koster £30 og kan bestilles her.

Neonfarver - heldigvis bliver de skrigende farver kun brugt som detaljer og ikke som i min barndom hvor man klædte sig i neon fra top til tå. Det samme gælder når man kommer neonfarver ind i hjemmet, skal det kun være i små mængder for at det ikke tager overhånd. Hos Bolia.com kan man få nogle små lysestager med tofarvet, strikket betræk, hvor nogle af dem har orange, pink eller grøn garn. De koster 39kr stykket og kan købes i Bolia butikkerne landet over.

Striber - denne trend er klassiker både i mode og interiør. Striberne skal denne sæson helst være sort/hvid, som Eivor plaiden fra Ikea. Den måler 170 x 125cm og er lavet i akryl. Prisen er 149kr og fås i de fleste Ikea varehuse i Danmark.

Metallic - det skal glimte og give lidt spræl. Hvilket AU Maison virkelig klarer fint med deres læderpuf med frynser i forskellige metallic nuancer. Den har en diameter på 75cm og koster 995kr.

 

Update 2017:
H&M kollektionerne er altid meget begrænsede, så de varer er ikke længere til salg.
Bolia har ikke længere Knit lysestagerne i ders sortiment, det samme gælder for puffen fra A.U. Maison