Møbler max 500

Av, se det var ikke just én af de nemme. For det er som regel lidt dyrere at anskaffe sig lækkert design. Jeg har gennem mange år været glad for loppefund, IKEA og Den Blå Avis.

Lad os starte med loppefund. Her gælder det om at komme ud af storbyerne og ud til de små lokalsamfund i det såkaldte udkantsdanmark. Besøg gerne Kirkens Korshærs forretninger eller andre hjælpeorganisationer. Der står mange uopdagede perler. Forvent ikke at du finder Svanen eller Ægget til en plovmand, men derfor kan du finde andre ting, der kan give lidt kant til dit hjem.

IKEA er altid gode for en skarp pris, men du ved at du helt sikekrt finder et tilsvarende produkt hos mange andre. Men der er bestemt hjælp at hente. på IKEA Hackers er der masser af løsninger til at forny dit gamle IKEAmøbel eller måske du har fundet noget billigt på Den Blå Avis eller på et loppemarked? Her er 3 hurtige bud på møbler fra IKEA, jeg kunne overveje:

1. HULTÖ stol, kr. 379,-

2. EKBY JÄRPEN/ EKBY GÄLLÖ væghængt reol, kr. 437,-

3. PS skab på hjul, kr. 299,-

Den Blå Avis eller for den sags skyld også Gul og gratis har mange knaldtilbud. Det kræver du har bil med træk samt en trailer bag på, men så skulle det også nok være muligt at få noget smidt på ladet i løbet af kort tid. Mange er jo trods alt villige til at slå et par hundrede kroner af i pris, hvis man kommer og henter det med det samme. En lynsøgning på sofaer på Den Blå Avis gav en sofagruppe til 1,- At de så ikke var synderligt pæne er en anden snak.

Update 2016: De viste møbler er ikke længere i sortiment hos IKEA