Mine julegaveønsker

Som altid op til jul laver jeg et blogindlæg om de ting til hjemmet, jeg ønsker mig i julegave.

Jeg har haft rigtig svært ved at finde på ting, jeg ønsker mig denne jul (ud over en ny sofa, som jeg har ønsket mig de sidste mange år). Men nogle ting er jeg da kommet på. Så her kan du se noget af det, jeg godt kunne tænke mig i julegave til at pynte mit hjem med.

Flowerpot bordlampe
Jeg kunne godt tænke mig en ny lampe i min vindueskarm ved min sofa, og da jeg altid har været vild med Verner Panton, har en Flowerpot VP3 bordlampe fra &Tradition nu fundet vej til min ønskeseddel.
Jeg har ikke en favorit farve, jeg er bare ikke så vild med den lyserøde.

Messing Flowerpot

 

Fraggle Rock Funko Pop figurer
Hvad er formålet med de små Funko Pop plastikfigurer med store øjne? Jeg har ingen ide, men da jeg så, at der kommer en serie med Fragglerne, er jeg kommet frem til, at jeg bare må have dem. Især Onkel Rejsende Mac og Sprocket, men også de fem "almindelige" fraggler, som har en lille doozer med, må gerne kommer og bo hos mig.
De er egentlig ikke kommet i handlen endnu, men de kan forudbestilles.

Fraggle Funko Pop

 

Foderautomat til vinduet
Min foderautomat til vinduet er gået i stykker, så jeg kunne godt bruge en ny. Det er så hyggeligt at blive vækket om morgenen af de små musvitter, som kommer og spiser ved vinduet.
Det kunne blandt andet være den smarte automat til jordnødder fra Vivara.

Foderautomat Til Vindue

 

Bjørn Wiinblad æggebægre
Der er en del ting i vores lejlighed med Bjørn Wiinblads fine streg. Så jeg vil gerne udvide samlingen med de søde æggebægre formet som små fugle.
De kommer som sæt med to æggebægre.

Bjoern Wiinblad Aeggebaegre

 

Gin & Tonic bæger
Gin og tonic er lige mig. Derfor kunne jeg godt tænke mig det fine Gin og Tonic bæger med rørepind fra engelske Lime Lace. Jeg kan godt lide at kanden ligner noget fra et kemilokale og det fine frostede GnT. Det giver det kant, som jo er noget jeg sætter pris på.

Gin Tonic Kande