Min julepynt

Jeg er en af dem som ikke rigtigt pynter op til jul. Det er der mange grunde til, bla. synes jeg det meste julepynt ikke er specielt pænt, jeg har ikke plads til at opbevare en masse pynt de 11 måneder af året det ikke er fremme, men vigtigst er det at jeg aldrig kan få taget mig sammen til at fjerne sæsonpynt igen, så det kan let komme til at stå fremme indtil der er blade på træerne.
Jeg har dog tre stykker julepynt, som kommer frem hvert år.

Det er min yndige glimmer nissemand, som jeg selv havde med i gave til en pakkeleg, men vedkommende (min søster) som vandt den synes den var grim og ville ikke have den. Så jeg adopterede ham!

Min skønne Bambi i rød velour. Den stammer fra mit barndomshjem og den har altid været mit yndlings-julepynt. Den er også en smule slidt på, det lidt hængende, hoved.

Et lille juletræ i filt, som jeg sidste år vandt i pakkeleg. Det er lavet af mine dejlige nevøer og niece, så den er blevet optaget i jule-trioen.

I år har jeg fået en smuk engel, som er arvet fra min mormor. Men hun trænger til en kærlig hånd, da vingerne er blevet krøllet og de lys hun har i hænderne er knækket. Så hun kommer ikke frem i år. Men næste år skal hun nok få sin debut.

Hvis der skulle udvides i gruppen, måtte det meget gerne være noget hjemmelavet eks. endnu et juletræ lavet af garn (DIY vejledning findes hos bloggeren Cathie Filian), eller et sødt krybbespil (set på bloggen Sugar Lander).
Det kunne også være noget af alt det skønne man kan finde på etsy, som et blåt julemandshoved eller en vintage muse-lysestage.
Jeg kunne også leve med den søde julemand fra Alessi.

Update 2015 - Desværre er varerne fra Etsy blevet solgt, da de jo er one-off vintage varer.