Miljørigtigt efterår 1

Vi har fundet noget varmere overtøj frem og generelt er lysten til at opholde sig udendørs blevet væsentligt begrænset den sidste sidste tid. Det giver lejlighed til at fokuse på de indenørs rum og så kommer der for alvor gang i indretter-genet.

Skal man ud og købe, er det selvfølgeligt væsentligt at købe kvalitetsprodukter. Men sørg altid for at forhøre jer om træets oprindelse, hvor er det produceret, er det egne fabrikker, hvilken holdning har de til de ansattes arbejdsvilkår osv.

Jeg har generelt et stort fokus på bæredygtigt og miljøvenligt design, man skal ikke sige mig for god til at købe produkter hvor sælger ikke kan give mig oplysninger på førnævnte spørgsmål.

I bund og grund drejer det sig jo om kærlighed til produktet. Kan du lide det? Så køb det! Men måske elsker du det mere med god samvittighed?

Se nu bare denne stol produceret af FSC-mærket birkefinér og gamle cykelslanger. Den er rå og samtidigt har den nogle bløde former. Jeg er vild med at den gode gamle gyngestol her har fået en nyfortolkning.

Designeren bag er Leo Kempf og han har til huse i Illinoise, USA sammen med resten af designteamet 360SEE.

Pris er ikke oplyst på hjemmesiden, men der er lavet et godt link, som gør det nemt at forespørge på det enkelte produkt.