Messingkrukker til planterne

Der må planter til for at jeg kan føle mig rigtigt hjemme og jeg er enormt kræsen når det kommer til potteskjulere. Jeg har nogle gange endt med at stoppe et køb af plante fordi at jeg ikke kunne finde en egnet skjuler.

Men så faldt jeg over Keiserens Nye på Instagram, der havde lagt et fint billde op af nogle luftige planter (små blade) i de flotte messingpotter fra H Skjalm P. Konklusion: Jeg må eje dem!
Og så tænker jeg. Jamen jeg søger lige på danske forhandlere, for måske vil Keiserens ikke sende til Danmark. Efter at have gennemgået listen med danske webshops og deres H Skjalm P-produkter, må jeg konstatere at ingen af dem har de søgte potter. Det nærmeste jeg kommer er et krukkesæt med låg - samme producent, bare lidt mindre, og de kunne købes hos Luxo Living.
Pris kr. 320,-
Ja, det var da en OK erstatning, men når nu jeg havde sat mig den lidt større krukke for og ikke havde behov for låget…?
Tilbage til norske Keiserens Nye og spørge: "Sender I til Danmark?" Ork, ja det er ingen problem, siger de. Min lykke er gjort og jeg har skrevet endnu en ting på min ønskeseddel (jeg kan godt lide at henvise til en forhandler, for at gøre det så nemt for gavegiver som muligt!)
Det som tiltaler mig ved potterne er at det blanke materiale får lov til at få noget patina og kommer til at se lidt mere råt ud.
Størrelsen er 10x10 cm og koster no.kr. 249,-
I samme serie kan man få en udgave i kobber. Størrelse 12x12, pris no.kr. 279,-

Når nu du alligevel skal have tingene fragtet fra Norge til Danmark, så tag lige at tjek ud hvad der ellers er.
De har en forkærlighed for mange af de danske producenter som vi kender; Broste Cph, Helbak, Finnsdottir osv.
Jeg kunne godt finde på at tage et par af de diamantformede lysestager fra danske Korridor Design, designet af Henrik Ilfeldt med i en bestilling. Fås i flere nuancer.

Keiserens Nye startede som blog i 2010 og åbnede som butik i 2012 i Tronhjem. Så kommer du der forbi kan du selv afhente dine varer og slippe for fragtomkostning.

Update 2016: Den store kobberkrukke kan ikke længere fås hos Keiserens Nye