Mere fra Design Trade - Liseborg.dk

Sidder med en følelse af at det har været det bedste Design Trade til dato. (Jep jeg har en Kasia Lilja Ja-hat på!) Selv om jeg valgte at komme på sidstedagen og nogle af udstillerne efterhånden var noget brugte i kanterne, så var der en super god stemning. Men endnu vigtigere: der var mange nye og spændende udstillere.
Messer og arrangementer for presse/bloggere er ofte en kærkommen lejlighed til at få netværket, genopfriske gamle bekendtskaber men ikke mindst også blive inspireret i større målestok. Jeg kan lige så godt gå til bekendelse: jeg troede én dag var nok. Jeg tog fejl! Der var alt for mange mennesker jeg ikke fik snakket med.
I den tid Design Trade har eksisteret, er det kun blevet større og større for hver gang og udstillerne flere og flere. Er man blogger vil jeg på det kraftigste anbefale at man kommer til denne messe næste gang (bliver måske rykket til marts...?). I kan regne med mig, Design Trade! Undskyld, North Modern, som messen fremover kommer til at hedde.

En lille anke til selve massen: Måske man kunne gøre lidt mere ud af "markedsområdet"? Der var alt for få, der vidste at det var muligt at købe af de udvalgte stader. Smadder ærgerligt, når nu de havde slæbt varelager med.


Jeg fandt flere spændende nyheder hos både velkendte og mindre kendte brands.
Kasia Lilja havde de skønne ja-hatte-plakater med hvor hattene var i bl.a. Kork og marmor. Fra kr. 99,-

Love a Fox havde slået sig sammen med The Good Wood på standen. Love a Fox havde den nye dyrebørnsserie med; When I grow up... Og The Good Wood rammede dem smukt ind i rustikke rammer samt havde nogle spiseborde med med en helt utrolig blød overflade. Pris på plakater fra kr. 229,-

Der blev også fundet lækre bomuldssengetæpper med et diskrete mønstre fra danske Algan. For forhandlerinformationer kan man kontakte Iben eller Omur her.

Og så forelskede jeg mig i Menus smykkeskrin, hvor der gemmer sig et spejl i låget. Æsken kan stå åbent hele tiden eller man kan vælge at lukke af til smykkerne. Det er endnu ikke til salg, men glæd dig!

En sidste ting der skal fremhæves i dagens indlæg er den indendørs plantekasse fra K-o-n-t-o. Pludselig får Urban gardeningen en helt ny betydning! En rustikt udseende tragt/beholder til vandingssystemet samt den retrolignende lampe med specialpære, som giver planterne det rigtige lys at vokse i, gør beholderen skulpturel at se på. Men det er også både et sjovt, nyttigt, funktionelt og smukt møbel til boligen, der vil dyrke sine egne grøntsager i vinterhalvåret. Pt er den kun lavet som en prototype men laves på bestilling. Prisen varierer alt efter størrelser og mængden detaljer.