Make up opbevaring med iPadholder

Måske har du ikke samme problem som jeg med at få forlagt telefon eller iPad under en make up session, men derfor er det altså stadig lækkert når tingene virker og ser organiserede ud. Det giver et hurtigere overblik og dermed mindsker det stresfaktoren væsentligt i vores hjem om morgenen.

Men så var det at jeg pludselig faldt over iSkelter, der har lavet Beauty Station. Idéen opstod, da deres kærester kommenterede hvordan deres andre produkter, der henvendte sig mere til famiuliens mænd, dukkede op i hjemmene. Hvad med noget til kvinderne? Udfordringen blev taget op og frembragt blev den lille make up opbevaring - en station til at holde styr på make up men samtidgt med muligheden for at sætte din tablet/iPad eller telefon i en holder. Mange mennesker hører musik via deres tablets/telefoner og så er det oplagt at de følger med en tur på soveværelset/bad når make uppen skal lægges.

Den lille make up reol er lavet i bambus og der medfølger et lille håndspejl. I make up- og dockingstationen er der plads til mellem 20 og 30 make upprodukter, og flere produkter bruger de fleste vist ikke til hverdag...

Jeg fandt den på ETSY og den koster kr. 453,72

PS Bemærk iSkelters moto: Hand-built in America by people who give a damn!