LSL på Formland

Idag drager LivingSweetLiving mod Herning og Formland-messen. Vi skal over og se hvad der kommer af spændende nye trends til foråret, finde inspiration til blogindlæg og måske finde nye lækre produkter til webshoppen.

Noget af det vi med sikkerhed skal forbi er Upcoming området, hvor studerende og nye talenter viser deres ting frem. Her får man altid et dejligt friskt pust af hvad det er som rører sig hos de helt nye designere og hvad vi kan vente at se mere af de næste par år.

Vi vil nok også tage et smut forbi Munkholm standen og tjekke deres lækre, naturlige kropsplejeprodukter ud. Det kan jo være at vores nuværende udvalg af deres varer skal udvides. Vi har ihvertfald sendt blikke til deres rene arganolie, sæben med citrusduft og moler fra Fur og den lækre saltscrub med kaffe/marcipan.

På det sidste har vi udvidet vores sortiment med en hel del plakater og det bliver der nok ikke mindre af i fremtiden. På Formland vil vi se om der skulle være andet vi skal have hjem. Det kunne være det blev de lidt barnlige illustrationer fra Michelle Carlslund, de smukke marmorlignende collager fra Love & Ink eller de fine illustrationer fra Christina Haxholm.

Måske smykker er noget vi skulle tage i sortiment. Hvad synes I? Vi har kigget lidt på de fine smykker fra Pendulum, især øreringe med små fugle på grene og alt med stjerner. Vi har også et godt øje til OhDeer hvor My Best Friend halskæden, Hexagon øreringe og Diamant ringene er højt på ønskesedlen.

Vi skal også forbi Ikast og besøg House Doctor, som vi i forvejen har i sortiment. Vi er bare så vilde med deres nordiske stil med et twist, at der nok bliver lagt endnu en ordre hos dem. Vi vil ihvertfald gerne have den nyeste udgave af den populære vasketøjskurv, med et flot grafisk mønster i sort. Det kunne også være de fine kurve i metaltråd kommer med hjem.

Er der nogle produkter I synes vi skal kigge nærmere på, som måske kan finde vej til vores webshop eller måske blive nævnt i et blogindlæg?