Legetøjsopbevaring

Der skal være plads til ungernes legetøj i stuen, men jeg vil ikke gå på kompromis med indpakningen aka kasser og kurve de skal opbevares i. De skal nødvendigvis passe til resten af indretningen i stuen; enkelt, ikke for mange farver og gerne i nogle relativt naturlige materialer.

Der er jeg utroligt glad for vasketøjskurvene fra House Doctor! De fås i både stribet sort/råhvid og en grafisk mønstret model i sort/råhvid. De passer perfekt til at smide legetøjet i og kan bruges til alt fra udklædningstøj til LEGO. Skulle der komme andre behov eller for opbevaring, så kan de jo nemt bruges til vasketøj, puder og plaider i haven eller til at fragte dyner, når vi skal på weekend.

Vi har dem på LivingSweetLiving -Triangular og Stripe til kr. 95,-

Derudover forhandels også den råhvide udgave med vaskeanvisning og en med teksten "Plan to wash", der dog er knap så oplagte som legetøjskurv.

I serien findes også mindre stofkurve. En med stiber som koster 65,- samt et sæt med tre kurve med tallene 1, 2 og 3 til 145,-.

Ud over kurvene der let kan foldes sammen og flyttes rundt på har jeg også nogle gamle trækasser der har fået en gang tavlelak. Det gør det nemt at tegne udenpå kassen, så børnene kan se indholdet uden at skulle have låget af. De er købt i IKEA, men forhandles til syneladende ikke længere.

Du kan i stedet lade dig inspirere af Trævarefabrikkernes Udsalg, som har kassesystemer emd skuffer. Fra kr. 89,-