Lænestole

En veninde spurgte om jeg kunne hjælpe med at finde nogle alternativer, da hun har forelsket sig i Wegners Bamsestol, men har ikke helt råd til originalen.
Bamsestolen, AP19, blev originalt lavet af AP Stolen, men efter at have været ude af produktion nogle år tog PP Møbler den i produktion i 2003 i anladning af fabrikkens 50års jubilæum.

Bamsestolen kan ofte findes på autioner, Laurtiz.com og bruun-rasmussen, hvor hammerslag ligger fra omkring 20.000kr og opefter.

Boconcept har stolen Imola, som dog mangler de dejlige armlæn, men den går an som en god lænestol. Den koster fra 9.990kr. Læs mere om stolen her.

Bolia.com har Sion, som er en drejestol, som koster fra 10.699kr. Læs om stolen på hjemmesiden, hvor den også kan bestilles.

Fender fra Strictly Design kunne også være en mulighed. Prisen er dog i den dyre ende på 19.995kr og opefter. Se mere her.

Oyster High er designet af Michael Sodeau fra svenske Offecct. Den er skabt i formpresset stål som er polstret med koldskum og bestrukket med stof eller læder. Læs mere om stolen her, hvor man også kan finde kontakt-oplysninger for forhandlerliste.

Den stol som ligner Bamsestolen mest er i-SIT fra Magnus Olesen. Den er blevet skabt gennem et brugerdrevet innovationsprojekt, så den skulle være god at sidde i for alle. Den skulle være til salg i butikkerne snarest, men mens vi venter, kan man læse mere om projektet her. Den koster omkring 22.000kr