Lækre kontorartikler

Det er muligt at designprodukter på kontoret ikke gør mig mere effektiv, men det gør det sjovere at arbejde! Det tænker jeg også gælder når man sidder og kæmper med et kreaprojekt. Dagens indlæg er derfor inspiration til produkter, der gør det sjovere for din kreative sjæl at arbejde.

Jeg har en erindring fra min barndom om en eurofori over at måtte stemple løs på et stykke papir. Ikke at det havde et formål. Men dette nostalgiske stempel, vil pynte så fint på mit skrivebord. 

Pris kr. 74,50

James Irvine har lavet en fin opbevaring af røget kork til skrivebordet. I starten lugter den røgede kork lidt af bål og det synes jeg er ret hyggeligt. De mange rum gør det muligt at få lidt styr på rodet; blyanter, saks, klips, limstift mm.

Pris GBP. 59,-

Æsker er gode og nemme at stable, og så samler indholdet ikke støv, når der er lagt låg på. Jeg vil rigtig gerne have nogle forskellige skrin og æsker af marmor og sæbesten (fedtsten) fra Nordstjerne. De har et stort udvalgt i både grøn, brun, grå og hvid marmor udover den sorte sæbesten. Designet er helt enkelt, og kan næsten synes lidt maskulint, især da materialet er sten, men de elegante linier og mønstre i marmor'en gør dem lidt mere feminine. Æskerne er oplagte både til mandens og kvindens skrivebord.

Pris kr. 325,-

Det er ultra feminint med en skrivefjer fra Maison Martin Margiela, men jeg kan simplthen ikke stå for den. Om den er praktisk? Sikkert ikke, men den vil sætte prikken over i'et.

Pris kr. 319,-

Opbevaring til lidt mere end størrelse blyant? Eller har du bare så mange blyanter at blyantholderen af røget kork er for lille? Så tjek lige sættet fra We:Re ud! De producerer alle deres produkter af gamle telte, bannere, liggeunderlag o.lign. Disse er lavet af et gammelt partytelt. Der er derfor ingen af sættene der er ens. Hos mig bruges de bl.a. til garnnøgler, men også til frugtkurv i køkkenet. De har et tilpast skævt og frækt udtryk til at give de pæne overflader af træ lidt kant.

Pris for et sæt med 3 stk. kr. 349,-