Koustrup & Co

Mit fokus vil i denne uge være på et af vores brands, nemlig Koustrup & Co. Jeg er vild med deres produkter, hvor de bringer naturen ind i hjemmet. Hos Liseborg.dk er jeg faldet for de flotte viskestykker og plakater, da de symboliserer den danske natur med deres flotte farver og et væld af blomster. For mig er det altid interessant at vide mere om firmaet bag produkterne, da det ofte er der, forklaringen findes, hvorfor et firma sælger de produkter som de gør. 

Så her er lidt baggrundsviden om Koustrup & Co:

  • Startede som et forlag i 2011, hvor formålet var at formidle viden om planter, dyr, gastronomi og økologisk levevis. 
  • Stiftet af Søren og Ulla Koustrup
  • 2014 udvides firmaet med deres to døtre og svigersøn, som har erfaring indenfor design, salg og planter
  • Interiør-produkter blev en del af firmaet, såsom bakker, viskestykker, paraplyer osv.
  • Missionen er at formidle viden om naturen, haven, mad og dyr igennem produkterne og med en stor passion for smukke og illustrative illustrationer.
  • Koustrup & Co er ikke bare et job for dem, men en stor interesse og lyst til at formidle og skabe nye og smukke produkter. De elsker deres arbejde med emner, produkter, kunder og ikke mindst forfattere, tegnere og grafikere. 

Jeg synes, at deres store passion og viden om naturen afspejler sig i deres produkter, hvilket også gør, at jeg selv bliver nysgerrig på vores forunderlige natur, som vi omgiver os med. Se vores inspirerende produkter fra Koustrup & Co på vores hjemmeside koustrup og co - Liseborg.dk og de flotte viskestykker Viskestykke - Grøftekanten (liseborg.dk)

Dansk boligdesign