Kopper med blondekant

Disse smukke kopper har indbygget hul til sugerør, så det er nemt at styre.
Der er bukket en del af kanten et stykke ind, og på dette stykke er der lavet et hul til sugerør. Man er ikke tvunget til at drikke af sugerør, der er stadig masser af kant til at man kan drikke af koppen almindeligt. Det stykke som er bukket ind, har på fire af de fem drikkeglas fået bløget kant i forskellige designs. Det er nærmest somom kanten er blevet til en blonde. Drikkeglassene er virkeligt smukke og elegante, og en lille smule tøsede på den gode måde.

Kopperne er håndlavet af porcelæn med hvid glasur. De er lavet af Sarka Schmelzerová fra Tjekkiet, som også laver nogle virkeligt smukke smykker i porcelæn. Se mere her.

De er selvfølgelig food-safe, men man bør vaske dem op i hånden. Der er ingen hank på kopperne, så de kan godt blive varme at holde ved hvis de bruges til varme drikke. Så skal man nok også lade være med at drikke med sugerør, men kopperne kan godt holde til den varme væske.

Hvert glas er 12 cm høj og kan indeholde 300ml væske. Et enkelt krus koster €10,50 og man kan få hele sættet med alle fem kopper til €51,20. De kan købes på denne webshop.