Kærlighedskunst

Jeremy Brown er en abstrakt kunstner som er blevet inspireret af Andy Warhol og Yves Klein til at lave malerier under erotik. En af hans venner kunne virkelig godt lide hans billeder og spurgte om han ikke kunne give hende remedier til at lave sådan et billede med sin mand til deres bryllupsdag. Derfra opstod ideen til at sælge disse pakker, hvor der er alt hvad man skal bruge til sit eget personlige kærlighedsbilleder.
Man får specialmaling som er let at vaske af kroppen og ikke på nogen måde er giftigt samt et bomuldslærred som er allergi testet. Altså skulle man ikke kunne blive syg af at lave sådan et billeder. Der følger selvfølgelig også instrukser med, så man har en ide om hvordan man får det bedste resultat.
Jeg synes billederne fra Browns hjemmeside er vildt flotte og man kan sagtens have dem hængende i stuen uden at alle ved hvordan den det er opstået. Brown siger selv om ideen: ""Art takes patience, dedication, practice, creativity, open mind, and an open heart...so does love.  Love is art." Deraf navnet Love is Art!
Sættene kan bl.a. købes hos Coolstuff.
Det vil da være en ret god valentines gave. God fornøjelse ;)