Julegaveidé fra Modelworks

Jeg er nået dertil, hvor glæden ved at give en rigtig betænksom gave, overgår glæden ved selv at få gaver. Forstå mig ret, for jeg bliver heller aldrig træt af at modtage dem. 

Til jul vil jeg gerne give min gode veninde, Emilie, denne bordlampe fra århusianske Modelworks. Hun har præsteret at bo i sin nye lejlighed i fire måneder uden en lampe ved sit spisebord. Den let underspillede lampe vil passe rigtig godt ind i hendes simple stil med elementer i kontrastfarver. Hun er tosset med møbler i alle træsorter og -farver, ligesom mig, så jeg er sikker på, at hun vil blive begejstret for den. Man kan let flytte lampen efter humør - i modsætning til loftslamper, hvor der skal bores og trækkes ledninger. Glødepæren giver et behageligt, blødt lys, og så er den bare mere dekorativ end sparepæren.

I weekenden var jeg på Finders Keepers i Aarhus, og her så jeg den flotte, enkle lampe, MWL II. Bag lampen står de to aarhusianske møbelarkitekter Sara Fibiger Mikkelsen og Gunhild Buskov Romme. Duoen er uddannet på Arkitektskolen i Aarhus. 

Lampen findes både i farven 'oak' og 'smoked oak'. Den måler 15 cm * 20 cm * 6 cm. Pris kr. 750,-.

Modelworks sælger også glødepærer som den på billedet, pris kr. 150,-

Du kan købe lampen på Modelworks' egen webshop.

Update 2015 - Lampen er desværre udsolgt