Iste

Et hurtigt kig på vejrudsigten og det ser lovende ud med sol, få skyer og pæne temperaturer. Det betyder der skal være ekstra fokus på solcreme og ikke mindst væskeindtaget. Det plejer ikke at være et problem når jeg har lavet iste og efterfølgende serverer det i vores Thirsty Bird vandbeholder. Så går der sport i at skænke op til sig selv ved at tippe fuglen frem over.

Har du ikke allerede en super isteopskrift, så får du et par stykker her:

1. Mojito-iste - mest til de voksne, men dog uden alkohol.

2. Rød iste med bær. 

3. Er du ikke meget for at bruge en masse sukker, så brug en te, der allerede er sød. Jeg har i mange år været stor fan af Frisørens Blanding fra Hans og Grethe, Århus. En urtete med mynte og lakridsrod. Jo længere tid teen trækker desto mere smager den af lakrids og en ekstra bonus er at teen ikke bliver bitter. En god portion isterninger i og så kan den serveres. Skal du bruge den i et mere festligt lag, kan du jo overveje at sætte en lakridsrod som rørepind i glasset samt tilsætte et par friske mynteblade. Opskriften? Ja, deet er altså helt min egen, og kan varmt anbefales!

Og nu til beholderne. Thirsty Bird fra Qualy har den fordel at den har en kerne, hvor man kan putte is i, og dermed holde drikkevarerne kolde.

Den klassiske variant er en flot glaskande, så man kan nyde farven i isteen. Her passer ILVAs glaskande, 1,9 liter perfekt. Pris kr. 139,-

Men du har selvfølgelig også brug for andre ting; tesi (Tea shirt, kr. 90,-), sugerør (fra Sholeb, kr. 40,-) og drikkeglas (gamle vinflasker, kr. 59,- eller Peter Svarrers flotte Future glas fra Holmegård, pris kr. 199,95 for 2 glas hos Inspiration).