ILVAs nye 2011 katalog

Så har ILVA lanceret et katalog med nyheder for 2011. Lad mig sige det med samme: det er skønt at sidde med kataloget online og mens man lige kigger på tingene, så kan man smide dem i indkøbskurven og få dem købt, sådan vupti vupti.

Jeg har fundet et par ting der måske kunne finde vej til min virtuelle indkøbskurv:

1. Kommode med assymestrisk skuffeinddeling i grå nuancer. Den er sjov og jeg kan godt lide den leger med formerne. Højde 162 cm og bredde 100 cm. Pris kr. 3999,-

2. Krus i keramik med en blå-grå glasur. De ser alle lidt skæve og håndlavede ud, og kunne lige så godt have været en keramiker eller kunsthåndværker, der havde arbejdet længe for netop dette udtryk, men til gengældt kostet mange penge. Egentligt ville jeg helst købe fra kunsthåndværkeren, men nogle gange vinder min pengepung og fornuft og Mastercard og ufornuft. Pris kr. 39,-

3. Pude med grafiske felter i stærke farver. Jeg kan lide det grafiske udtryk og de glade farver. Størrelse 50x50 cm, pris kr. 299,-

Jeg har en opfordring til ILVA: sæt frem over jeres møbler på forsiden af kataloget. Det må trods alt være dem I lever af at sælge. Gem lammeskind til et opslag i stedet.

Update 2016: De omtalte produkter i dette blogindlæg er ikke længere at finde til salg på ILVA's hjemmeside