Ideer til adventskranse

Og at sneen du har lagt sig i et tyndt lag flere steder i landet lægger ikke en dæmper på julestemningen.

1. søndag i Advent tænder jeg som regel det første lys i min adventskrans. Og nu sagde jeg krans, men faktisk så er det faktisk slet ikke en krans. Men den får I at se senere på måneden når hjemmet er fuldt pyntet op til jul.

Har du endnu ikke nået at lave en... adventsdekoration (?) så er der lige lidt inspiration til dig her:

1. Vi har simpelthen valgt at vise en søsterblogs - Boligcious - bud på en Adventskrans. Jeg elsker den form for tænken-ud-af-boksen-utraditionella! Og stagen, som er fra House Doctor.

2. Politiken giver her et bud på syltetøjsglas med ståluld og lys. Pynt evt. med et bånd, for at give en feminin kontrast til stålulden.

3. Objects and Use har taget en Kubusstage og sat den i en kurv fra Piet Hein Eek. Lidt henkastet er der lagt nødder i kurven, og der er sat kanelstænger på kurven, så der dufter af jul.

4. Den vildt nemme ville være String lysestagen fra Ferm Living. Det eneste du skal gøre er at købe kæden og montere lysene. Bonus er at den også kan bruges resten af året, den ikke er specielt julet at se på.

5. Avvento-stagerne fra Kähler er ligeledes super nemme at bruge. Et tand mere julet end den foregående, men det gør heller ikke noget. De fås flere forskellige farver. 4 af dem og så kører det adventskransen!

Update 2016: House Doctor akyl-stagen er udgået fra deres sortiment.