hvad du ønsker skal du få...

Min ønskeseddel er altid en meget blandet fornøjelse, med rigtigt mange bøger, musik, og så selvfølgelig ting til hjemme. De 5 ting jeg ønsker mig rigtig meget er:

En stor sofa. Den skal både være lang og dyb så der er plads til at både jeg og manden kan ligge ned på samme tid. Farvemæssigt må den gerne være mellemgrå og så skal den være i et stof som indeholder noget naturmateriale, men samtidig er nemt at holde rent.
Det kunne være Carmo fra BoConcept, Addition fra Raun eller Mobili fra Bolia.

En bagesten som kan hjælpe med at mine hjemmelavede pizzaer får sprød bund og mine hjemmebagte brød bliver som var det lavet i stenovn. Den må gerne være af lavasten som den fra bagestenen.dk

Et forklæde som både er pænt og praktisk. Det skal kunne tåle en kogevask, og være dækkende så jeg ikke får tomatsovs på tøjet. En helt praktisk og lidt kedelig udgave kan være Gunstig fra Ikea til 69kr,  mens en mere tøset udgave er Cherry Cupcakes Audrey Apron med små cupcakes på, det koster £32.

Da jeg har været så klodset at ødelægge vores lampe i soveværelset, kunne jeg godt bruge at få en nyi julegave. Da den hænger midt i rummet over sengen, skal det helst være en lampe som skjuler pæreren. Det kunne eks. være Bau fra Normann i naturfarvet træ til 1249,-, Tom Rossau's TR12 s i plast til 2490,- eller en FlacoPendant2 i asketræ til 3400,-

Kagedåse fra Excel formet som en konservesdåse, men er lavet af keramik. Den koster 299kr.

Update 2015 - Addition sofaen er udgået af Rauns sortiment, og det samme er overgået Mobili sofaen, som Bolia desværre ikke længere sælger.
Gunstig forklædet er ikke længere til salg hos Ikea. Cupcake forklædet findes ikke længere i den viste model, men kan fås hvor der er flæser nederst til $32 hos Jessie Steele.
Den sjove kagedåse er ikke længere at finde i Excels sortiment.