Hurtigt, nemt og billigt julepynt

Har lige mødt et par mennesker, der endnu ikke rigtigt havde pyntet op, som de sagde. Og det er bestemt også OK at holde lave profil med oppyntning i julen, men skulle du have lyst til et par hutige idéer, nemme og billige idéer, så er der her lidt hjælp.

1. Lys! Og helst de levende af slagsen. Når man satser på en sparsom oppyntning, er det en fordel at det fylder lidt mere, da det kommer bedre til sin ret. Er der meget pynt i rummet, vil de større ting virke klodsede og drukne i alt "larmen" fra den anden pynt og intet kommer rigtigt til deres ret.

Hos JYSK fandt jeg det hvide hus (Dolomios), der både kan stå med andre ting, som vist her eller man kan vælge at købe flere og lave en lille klynge af huse/rækkehuse. Jeg valgte at sætte huset på en træbakke sammen med et par Kähler Primavera-vaser og så lagde jeg nogle sten som "bunddække".

Pris for Dolomios huset er 79,95 (OBS! Kan ikke købes på nettet...)

2. Eller gør som i forretningerne og pynt op med pakker. Samme sted fandt jeg box-sættet Nature Heart. Pris for 9 stk. kr. 99,-

Giv en enkel eller to noget bånd på (her velour) og sæt nogle stykker sammen. De vil gøre sig fint i et vindue eller på et lille bord. Jeg har valgt at vise dem sammen med Bolias Icone skammel der er nabo til Sion lænestol fra samme forretning.

Æskerne kan naturligvis også bruges til indpakning og efter jul er de så diskrete i deres motiv at de flytter ind på børneværelset til de ufattelige mængder af nips en pige på fire har.

Dette indlæg er sponsoreret af Jysk.