Hip Hurra Det' Min Fødselsdag

Det er faktisk ikke min personlige fødselsdag, det er butikkens.
I denne uge er det nemlig 5 år siden, at bloggen LivingSweetLiving blev udvidet med en webshop.

Det var noget Monica og jeg længe havde gået og overvejet. Så vi tog på Formland i januar 2013 og købte de ting, vi nu lige kunne lide fra nogle få brands.
Vi havde jo ingen forudsætninger for at vide, hvad vi kunne sælge, så vi købte ret meget ind i blinde. Men alt var noget, vi synes passede godt til, hvad vi skrev om på bloggen, og det var ting vi gerne selv ville have, så hvis det gik helt galt, kunne vi jo selv købe dem.

De fleste brands, vi startede ud med at have i sortiment, er siden blevet skiftet ud, men House Doctor har jeg holdt fast på lige siden begyndelsen, og den stribede vasketøjskurv har stadig en fast plads i mit sortiment.

Stribet Vasketojskurv

 

Det er dog de små brands, som er på vej frem, jeg er mest stolt af at have i sortiment.
Nogle gange går de hen og bliver rigtigt store, og så kan jeg ikke helt være med længere. Det har været tilfældet med ViSSEVASSE, NUR og nu også Dialægt. Men det har været fedt at være med, mens de var små.

Dialægt Århus Plakat Sort2

 

Ligenu er nogle af de nye små, unikke brands, jeg er rigtig glad for at have i mit sortiment Grand Stories Design, Anne Malling og Lærke Langballe.

Ugeplanner Ugekalender Grand Stories Design

 

Det første stykke tid var sortimentet så småt, at vi kunne have det i Monicas kælder. Så blev det til yderligere et par reoler i Monicas kontor. Da jeg blev alene om LivingSweetLiving i 2014 flyttede jeg varerne i et depotrum, som jeg kunne cykle til og pakke varerne i.

For to år siden var der så mange varer, at jeg måtte have et ret stort depotrum, og jeg brugte det meste af min tid på at pakke varer.
Så jeg fandt mig et eksternt lager, som kunne opbevare og pakke varerne for mig.

Jeg kan stadig savne at have mine ting tæt på; for jeg tænker stadig på de ting, jeg sælger i shoppen, som mine ting. De er alle nøje udvalgt af mig, og jeg køber stadig ind efter prinicippet, at det er ting, jeg godt selv vil have.

Det har været en fantastisk rejse med webshoppen, og nogle gange forundres jeg over, hvor langt jeg faktisk er nået på bare 5 år og håber, at de næste 5 år vil tage mig på nye eventyr med LivingSweetLiving.

For at fejre de første 5 år med LivingSweetLivings webshop giver jeg 20% rabat på alle varerne i shoppen torsdag d. 10. maj.

Der vil altså være 20% rabat på sengetøjet fra Snurk, som vi var nogle af de første til at sælge i Danmark - Astronauten og Prinsessen er stadig nogle af favoritterne, men den nye Fe er også populær.

Astronaut Sengetoej

 

Du kan også spare 20% på I Love My Type, som er det nyeste brand i webshoppen.

Bloom Gold

 

Selvfølgelig er der også 20% rabat på Molekyleplakaterne, som har været et stort hit, lige siden jeg fik dem til salg i 2015.

Molekyle Plakat Koffein

 

De 20% gælder på de store brands som Pure Culture og House Doctor, men også de helt små som byRavn, Geomatric og Fredstegn.

Laedernoegleringe Byravn

 

Så kom forbi torsdag d. 10. 2018 til fødselsdagsfest!