Hankløse krus

Der er for alvor kommet gang i de varme drikke herhjemme. Jeg synes derfor det er tilladt at købe en ny yndlingskop, som jeg hver dag kan glæde mig til at skulle drikke af. Jeg er selv glad for at "komme tæt" på kruset og kan godt lide dem uden hank.

Her er nogle bud på mulige nye yndlingskopper:

1. TO GO-krus I'm not a paper cup af porcelæn med låg af gummi. Fundet hos UnCommon Goods til $10

2. Mormor ribbed fra Normann Cph har fundet sin inspiration i strikkede karklude. De henvender sig til det moderne køkken, refererer qua sit navn til en ældre tid, hvor mormor styrede husholdningen og samtidigt var en inspiration for de yngre generationer. Fundet hos Trendy Living til kr. 99,95

3. Louise Campbell har givet Royal Copenhagen et nyt liv, men er stadig meget tro mod det oprindelige design. Jeg synes hendes Blå Elements termokrus er skønne! Pris kr. 549,- (Ja, det er bestemt en dyr yndlingskop, men sikken en designhistorie!)

4. Warm - Sort kop med formspændt finérbånd af valnød fra finske Tonfisk er meget elegant og jeg elsker hvordan materialerne arbejder sammen. Koppen fås også i hvid, hvor der er mulighed for at vælge mellem eg og valnød som bånd. I serien fås også kander og skåle samt en Warm limited edition med zebranotræ. Pris fra € 26,- eller hos Designdelicatessen kr. 329,-

5. Kop med bølger - Gurli Elbækgaard har lavet denne lille fine kop. Det er en skøn kop, som med den klare grønne farve sætter 'humør' på bordet. Rillerne i koppens design er lækre at se på samt at holde om. Den grønne glasur kan variere en lille smule i strukturen fra kop til kop. Find forhandlerliste på Gurli's hjemmeside.

 

Update 2016: Mormor serien med karklud-overflade er udgået fra Normanns sortiment.