Genbyg-design

Ind i mellem kan boligerne blive lidt for pæne og polerede i deres udtryk med en masse købte designermøbler og tilbehør. Det kan komme til at se "for købt" ud, hvis det giver mening. Den absolut nemmeste løsning er jo at købe det som alle andre har og som står på forreste hylde i butikken. Det interessante og magien i boligen opstår når der er løsninger og uventede designs, der kan være med til at vise hvem beboerne i virkeligheden er.

Det smarte med hjemmelavede møbler er jo at man får det i præcis de ønskede mål og den ønskede variant. 

En måde at gøre det på er ved at bruge genbrugsmaterialer til f.ek.s rumdelere - enten som en væg eller som her; en reol/vitrine med vinduer på begge sider. Eller hvad med at få sat gamle gulvbrædder sammen til en ny bordplade med bukke under. Det er muligt der er andre der har lavet samme løsning, men absolut ingen med et bord der er nøjagtigt magen til.

Jeg elsker at lade mig inspirere af sådanne sider og skal jeg være ærlig, så kastede jeg mig også ud i løsninger tilsvarende disse med det samme. Jeg må dog erkende at der ikke nødvendigvis er plads til det hele her eller tiden til at lave det... (minder mig om at jeg virkelig snart skal se at få malet dørkarmen til pigernes værelse!) Få selv idéer på Genbygs blog her.

Kan du ikke selv overkomme at bygge et nyt bord, så er det muligt at bestille et hos Genbyg. Pris fra kr. 3500,- Det er også muligt at købe bukke og selv finde en plade. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Men skulle du nu ligge inde med et projekt at samme kaliber du har ført ud i livet, altså et møbeldesign eller en specialbygget løsning af eget design i dit hjem, så vil jeg meget gerne se et billede af det.