Gammelrosa eller pudder - laks eller koral - Liseborg.dk

Så har vi vist snart været rundt om de fleste nuancer af lyserød. Her er lidt flere bud på hvordan du kan iklæde boligen de tøsede farver med noget lækkert design.

1. BALlab har lavet en genial pude CushionChain, der kan bruges enkeltvis såvel som i en kæde og dermed sætte flere forskellige farver eller mønstre sammen. Her ville man nok mene at en pudderfarvet pude ikke tiltalte mænd så meget, men mange mænd affinder sig efter sigende med farven pga det frække design og muligheden for at sætte pudder-kæde-puden sammen med en stribet. Pris kr. 670,-

2. En af efterårets nyheder fra Kähler er Bellinoskålene i tre størrelser og 3 farver. Pris fra kr. 149,-

3. Casalinga har fået Trine Weng til at designe en smuk og enkel stentøjsserie i pastelfarver. Serien Mezzo indeholder skåle, tallerkener, kander mm. Pris fra kr. 99,-

4. Sammenfoldelig vasketøjskurv med geometrisk mønster i koral, pris kr. 95,- (er desværre sidenhen udgået af produktion hos House Doctor)

5. Nina Meldgaard laver de skønneste skåle og vaser i dæmpede støvede farver. Meget smukke! Pris kr. fra 420,-

6. Jeg har længe haft et crush på Vita sofa fra Bolia. På billedet har den betrækket Trend på i koral. Bolia har i øvrigt et ret stort udvalg af luserøde/rosa/koralfarvede betræk. Som vist kr. 13.499,- (pt har de 13% på alt pga fødselsdag, så der er prisen kr. 11.744,13) 

7. Pude Gulia i velour fra Bolia, pris kr. 199,- (pt har de 13% på alt pga fødselsdag, så der er prisen kr. 173,13) 

Husk, vi hele ugen har konkurrencen om den smukke glasskål Vitriini kørende. Du skal svare på spørgsmålet: hvem har produceret Vitriini, og svaret skal skrives enten på et indlæg på bloggen eller facebook. På instagram kan du også skrabe et ekstra lod til dig ved at kopiere billedet med Vitriini fra vores Instagramprofil og hashtagge det #livingsweetlivingkc. For hver svar/hashtag får man et lod. Konkurrencen løber til og med søndag d. 27. oktober 2013.

Har du brug for lidt hjælp, til spørgsmålet, kan du jo tjekke denne facebookside ud.