Formland AW 2018

Så er det blevet Formland tid.

I weekenden drager jeg mod Herning Messecenter for at kigge på alt det nye og spændende interiør.

Jeg starter dagen hos House Doctor i deres ShowLab. Jeg har egentlig allerede købt eferårsvarer hos dem (bl.a. de fine Sandra vaser og de trekantede post-it notes), men det er altid så inspirerende at komme forbi hos dem. Det giver altid noget ekstra at se tingene og have dem mellem hænderne, og måske lige få taget lidt billeder af dem.

På messen skal jeg selvfølgelig også forbi Pure Culture og se deres nyheder, ChiCura er også en stand jeg skal forbi, og selvfølgelig Incado.

Der er altid en masse spændende, nye brands jeg også vil kigge lidt nærmere på.

Aspegren Denmark
Jeg kan ret godt lide Aspegren Denmarks stil og farver, så dem vil jeg lige forbi og kigge lidt nærmere på. Deres grå viskestykker i hør og bomuld, synes jeg, er vældigt fine, og deres gulvtæpper glæder jeg mig også til at se.

Aspegren Graa Viskestykker

 

Gehalt
Noget af det, jeg sælger mest i shoppen, er plakater, så jeg skal selvfølgelig også kigge på plakater. Gehalt har en super-fin retrostil, som vil passe rigtigt fint til shoppen.
Verdenskortet er jeg meget forelsket i (det er meget federe end det, jeg har hængede på væggen i min spisestue), og hvor kunne jeg godt bruge målomregner plakaten i mit køkken.
Jeg synes, det er fedt, at man også kan blive klogere af deres plakater, mens de pynter på væggen.

Gehalt Verdenskort

 

Specktrum
Der er mange fine ting i Specktrums sortiment, som skiller sig ud fra det, man ellers ser mange andre steder.
Jeg glæder mig til at se deres runde Daytona æsker i velour og de fine Roaring vaser med facetter.

Roaring Vaser Specktrum

 

Masala-Chaii
Jeg har aldrig rigtig været typen, der køber ting med etnisk-præg, hvis det ikke har været noget, jeg har haft med hjem fra en ferie. Men jeg er nu alligevel faldet for Masala-Chaiis fine te-hætter af gamle sarier, og upcycling er jo lige noget for mig. De har også nogle ret lækre fade og bakker af flet.

Masala Chaii Bakke Flet

 

Lars Rank Keramik
Jeg elsker jo kopper, så dem skal jeg også kigge lidt efter bl.a. hos Lars Rank Keramik.
Jeg er ret vild med de humoristiske krus med tekst (tror jeg må have den med Royal Copenhagen). Stabel-serien er også ret fin, og jeg tror, det vil gøre sig godt sammen med Lærke Langballes dellevaser. Og Blue Hills serien er vildt smuk.

Stabel Vasen Stor Hvid Lars Rank Keramik

 

Der er selvfølgelig mange andre stande jeg også skal forbi. Nu må vi se hvad der kommer ud af min tur til Herning.